قیمت ماینر در بازار چقدر است؟ | جریمه داشتن آن چندمیلیون است؟

  • کد خبر: ۳۷۶۳۵۳
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
قیمت ماینر در بازار چقدر است؟ | جریمه داشتن آن چندمیلیون است؟
مجری شناسایی و جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز شرکت توزیع برق مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱۰ محل را با ۱۴۵۰ ماینر در مشهد کشف کرده‌ایم که عمده کشف‌ها از طریق گزارش‌های مردمی و پایش‌های میدانی و داده کاوی شرکت توزیع بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید حسن‌نژاد اظهار کرد: این میزان دستگاه اگر الان فعال بودند ۳.۵ مگاوات بار به شبکه توزیع برق خراسان رضوی تحمیل می‌کردند، شهروندان می‌توانند با سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ تخلفات این حوزه را به ما اعلام کنند و اگر بتوانیم مکان‌های فعالیت ماینر‌ها را کشف کنیم به شهروندی که آدرس اعلام کرده تا ۳۰۰ میلیون تومان پاداش می‌دهیم.

وی با بیان اینکه مزرعه قانونی دارای پروانه در خراسان رضوی نداریم، گفت: در فرایند قانونی دریافت پروانه احداث مزرعه رمزارز، چندین روش برای تامین برق آنها وجود دارد که اتصال به شبکه یکی از این راه‌هاست و باید قانونی درخواست و شرکت‌های توزیع نیروی برق تایید کنند که کجا می‌توانند به آنها برق بدهند، اما ۴ ماه از سال در زمان پیک مصرف را تعهدی به تامین برق نداریم ضمن این که تعرفه آن‌ها هم تعرفه استخراج رمز ارز می‌شود که نرخ آن هر سه ماه یک بار بر اساس نرخ تسعیر ارز محاسبه و مشابه نرخ برق صادراتی می‌شود که الان هم هر کیلووات آن ۴۳۰۰ تومان است، در حالی که مصرف برق خانگی هر کیلووات ساعت ۲۰۰ تومان است.

مجری شناسایی و جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز شرکت توزیع برق مشهد درخصوص امحای ماینر‌های کشف شده نیز اظهارکرد: از ابتدای سال تا امروز ۴ مرحله امحا داشته‌ایم و خوشبختانه مسیری که در استان خراسان رضوی در حوزه ماینر‌های قاچاق طی شده به الگویی کشوری تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: جریمه‌های کشف دستگاه هم یک بخش انرژی است و بخش دیگر خسارت به شبکه، جریمه خسارت به شبکه برای هر دستگاه ماینر ۲۵ میلیون تومان است. همچنین پاداش عوامل کشف را هم از خود فرد خاطی به مقدار ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ازای هر ماینر دریافت می‌کنیم. 

حسن‌نژاد، گفت: در مجموع حدود ۶۰۰ میلیون تومان می‌تواند هر ماینر غیرمجاز شناسایی شده برای یک فرد متخلف جریمه دربر داشته باشد. متاسفانه عمده این افراد از این جرایم آگاه نیستند و با تبلیغاتی که می‌گوید با ۷۰ میلیون تومان یک دستگاه بگذار و ماهی ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان سود بردار و برقش را هم غیرمجاز می‌گذاریم؛ ولی زمانی که کشف شود با جرایم فوق العاده سنگینی روبه رو می‌شوند که کمرشان را می‌شکند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.